Ad Code

RUANGAN UNTUK DISEWA - 01162099363

PAKEJ SEWA SMART TV, ACTIVE SPEAKER & MIC WIRELESS UNTUK ACARA KORPORAT PRODUCT LAUNCHING MEETING CONFERENCE

SEWAAN 1 SMART TV 45 INCH, 1 ACTIVE SPEAKER (350 WATT) & 2 MIC WIRELESSSMART TV & MIC WIRELESS (WITH STAND)


ACTIVE SPEAKER, SMART TV & MIC WIRELESS (WITH STAND)Hi untuk Biz Owner atau Event Organizer yang ingin mengadakan mesyuarat, seminar, kursus, product launching dan lain-lain lagi, kami ada menyediakan peralatan yang berikut yang berikut :


1 Smart TV with Stand & HDMI Cable 20 Meter

1 Active Speaker with Stand

2 Mic Wireless with Stand

1 Stand by Crew


Kami mempunyai Smart TV bersaiz 45 Inch, 48 Inch & 50 Inch untuk disewa oleh anda. Kami juga mempunyai Active Speaker 350 Watt, 500 Watt & 800 Watt yang boleh disuaipadankan dengan keluasan acara anda. Jika anda memerlukan sewaan laptop, kami juga boleh menyediakan sewaan laptop pada kadar yang sangat berpatutan.Tempoh sewaan adalah antara 3 jam hingga 7 jam dengan pemasangan dibuat 60 minit sebelum event bermula. Kadar sewaan untuk peralatan di atas bermula dari RM700. Jika ingin menyewa melebihi tempoh masa tersebut atau jangka panjang seperti 2 hingga 3 hari, sila maklumkan kepada kami dengan butiran event anda. Dan kami bersedia menawarkannya dengan harga yang sangat berpatutan melalui sebutharga kami.Kawasan liputan adalah sekitar Putrajaya, Kuala Lumpur & Selangor yang berdekatan. Peralatan ini tidak disewa untuk kegunaan di luar kawasan yang dinyatakan (out station).Berminat untuk menyewanya? Hubungi kami menerusi 01162099363. Pastinya ianya sesuatu yang berbaloi untuk event anda.


https://wa.me/601162099363#sewapasystem #pasystem #pasystemmurah #karaoke #sewakaraoke #sewaanpasystem #pasystemkaraoke #kualalumpur #putrajaya #selangor #eventorganizer #eventmanagement #eventmanager #meeting #productlaunching #seminar #sewasmarttv #smarttv #semarttvrentalPA System Murah Berpatutan PA System Perkahwinan PA System Kahwin PA System Kuala Lumpur PA System Selangor PA System Putrajaya Product Launching Seminar Meeting Mesyuarat Event Organizer Event Management Event Manager Smart TV Rental Sewa Smart TV

Catat Ulasan

0 Ulasan

PROMISI 2024

PROMOSI EMCEE KAHWIN