Ad Code

RUANGAN UNTUK DISEWA - 01162099363

PAKEJ SEWA LCD PROJEKTOR & SCREEN PROJEKTOR UNTUK EVENT CORPORATE MEETING PRODUCT LAUNCHING

SEWAAN 1 x LCD PROJECTOR, 1 SCREEN 8x6, 1 x LAPTOP, 1 x ACTIVE SPEAKER (350 WATT) & 2 x MIC WIRELESS


LCD PROJEKTOR & LAPTOP

SCREEN

ACTIVE SPEAKER

MIC WIRELESSHi untuk Biz Owner atau Event Organizer yang ingin mengadakan mesyuarat, seminar, kursus, product launching dan lain-lain lagi, kami ada menyediakan peralatan yang berikut yang berikut :

1 LCD Projector with Stand
1 Screen Projector 8x6
1 Laptop (HDMI Input)
1 HDMI Cable 20 Meter
1 Active Speaker (350 Watt) with Stand
2 Mic Wireless with Stand
1 Stand by Crew

Tempoh sewaan adalah antara 3 jam hingga 7 jam dengan pemasangan dibuat 60 minit sebelum event bermula. Kadar sewaan untuk peralatan di atas bermula dari RM1000. Jika ingin menyewa melebihi tempoh masa tersebut atau jangka panjang seperti 2 hingga 3 hari, sila maklumkan kepada kami dengan butiran event anda. Dan kami bersedia menawarkannya dengan harga yang sangat berpatutan melalui sebutharga kami.


Kawasan liputan adalah sekitar Putrajaya, Kuala Lumpur & Selangor yang berdekatan. Peralatan ini tidak disewa untuk kegunaan di luar kawasan yang dinyatakan (out station).


Berminat untuk menyewanya? Hubungi kami menerusi 01162099363. Pastinya ianya sesuatu yang berbaloi untuk event anda.

PA System Murah Berpatutan PA System Perkahwinan PA System Kahwin PA System Kuala Lumpur PA System Selangor PA System Putrajaya Product Launching Seminar Meeting Mesyuarat Event Organizer Event Management Event Manager Smart TV Rental Sewa Smart TV LCD Projector LCD Screen Sewa LCD Projektor Sewa Laptop

Catat Ulasan

0 Ulasan

PROMISI 2024

PROMOSI EMCEE KAHWIN