Ad Code

RUANGAN UNTUK DISEWA - 01162099363

PROMOSI PAKEJ EMCEE DAN SEWAAN PA SYSTEM MAJLIS PERKAHWINAN RM1200PROMOSI PAKEJ EMCEE DAN SEWAAN PA SYSTEM MAJLIS PERKAHWINAN RM1200


✅ 1 x Emcee (Bahasa Melayu)

✅ 2 x Speaker & Stand

✅ 2 x Wireless Mic & Stand

✅ 1 x Mixer (6 Channel)

✅ 1 x Power Amp (500 Watt)

✅ 1 x Laptop (Music From Spotify)

✅ 1 x Krew / Sound Man

✅ Coverage 5 Jam Acara

✅ Pelbagai Pilihan Koleksi Lagu


Pakej di atas adalah sangat sesuai untuk keperluan asas bagi sesebuah majlis perkahwinan, sama ada majlis sanding mahupun majlis resepsi. Sama ada majlis anda diadaka di rumah, dewan, wedding hall mahupun hotel. Dan peralatan ini sesuai untuk majlis indoor dan juga outdoor.


Emcee Adam, seorang emcee yang sangat berpengalaman dalam mengendalikan majlis perkahwinan dan acara korporat, mempunyai kelebihan dari segi lontaran dan kawalan intonasi suara yang lunak dan sedap didengari.


Skrip yang digunakan akan disuaipadankan dengan tentatif aturcara perjalanan majlis anda. Boleh disulami pantun dan kata² puitis. Turut disediakan khidmat bacaan doa (jika diperlukan).


Semua pakej dan promosi yang ditawarkan adalah tertakluk kepada terma dan syarat.


"Emcee Kahwin - Majlis Anda Keutamaan Kami"


EMCEE ADAM 011-62099363


 #emcee #weddingemcee #persandingan #akadnikah #butikpengantin #pengantin #pengacaramajlis #wedding  #weddingplanner #pakejperkahwinan #emceemalaysia #pengantinbaru #pengantin #weddingday #emceekahwin #kahwin #emceesofmalaysia #majlisresepsi #karaokekahwin #deejaykahwin #weddingdress  #weddinginspiration  #perkahwinan #resepsi #pantunmelayu #pantun #pasystemkaraoke #karaoke #professionalemcee #sewapasystem

Catat Ulasan

0 Ulasan

PROMISI 2024

PROMOSI EMCEE KAHWIN