Ad Code

RUANGAN UNTUK DISEWA - 01162099363

PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN - EMCEE MAJLIS KAHWIN - EMCEE KAHWIN - MURAH BERPATUTAN BERBALOIPENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN


Emcee Kahwin yang sangat berdedikasi dalam tugasnya, mempunyai kualiti vokal yang baik dan intonasinya yang sangat mantap, serta berpengalaman luas dalam bidang pengacaraan majlis terutama majlis pertunangan, pernikahan dan perkahwinan. Turut disediakan khidmat bacaan doa sekiranya diperlukan.


Berpengalaman lebih 10 tahun dan pernah mengendalikan majlis dan acara di tempat-tempat yang terkemuka sekitar Kuala Lumpur, Putrajaya, Selangor, Negeri Sembilan dan Melaka.


Antara tempat yang Emcee Adam pernah menjadi Pengacara Majlis adalah seperti di Bora Ombak, Shangrilla Hotel, Le Meridien Hotel, Westin Hotel, Concorde Hotel, De Palma Hotel, The Urban Kuala Lumpur, Lantera Venue, The Glasshouse, Forest Valley Hall, Bangi Resort Hotel dan Magica Grand Ballroom.


Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, sila hubungi Emcee Adam 01162099363.


Semua pakej dan promosi yang ditawarkan adalah tertakluk kepada terma dan syarat ditetapkan.


PROFESIONAL | BERKUALITI | PILIHAN RAMAI | TERLAJAK LARIS


https://wa.me/601162099363


#emceeofmalaysia #pasystem #pengacaramajlis #eventplanner #weddingplanner #majlismakanmalam# #pengacaramajlis #majlisperkahwinan #professionalemcee #walimatulurus #majlispernikahan #malaywedding #majlisperasmian #pasystemrental #sewapasystem #majlisrasmi #butikperkahwinan #bajupengantin #galeriperkahwinan #hantaran #hantaranperkahwinan #doorgiftmurah #emceekahwin #pesonapengantin #pengantinbaru

Catat Ulasan

0 Ulasan

PROMISI 2024

PROMOSI EMCEE KAHWIN