Ad Code

RUANGAN UNTUK DISEWA - 01162099363

PAKEJ EMCEE KAHWIN - PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN (PAKEJ TAHUN 2024/2025)PAKEJ EMCEE KAHWIN

PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN

(PAKEJ TAHUN 2024/2025)


✅ Emcee RM700

Maksimum 3 Jam Coverage

Majlis Akad Nikah / Resepsi

Termasuk 1 x Sesi Rehersal


✅ Emcee RM850

Maksimum 5 Jam Coverage

Majlis Resepsi / Persandingan

Termasuk 1 x Sesi Rehersal


✅ Emcee RM1000

Maksimum 7 Jam Coverage

Majlis Berlangsung Serentak

Majlis Akad Nikah & Persandingan

Termasuk 1 x Sesi RehersalPakej di atas secara lazimnya meliputi satu orang Emcee yang profesional (Bahasa Melayu) yang juga boleh membacakan doa majlis. Skrip emcee disediakan berdasarkan aturcara ditetapkan dengan disulami kata-kata yang puitis dan pantun melayu. Kami juga boleh membantu menyediakan standard aturcara yang lazimnya digunakan jika diperlukan oleh pengantin atau keluarga.


Pakej ini juga sesuai bagi mereka yang mahukan sesuatu majlis perkahwinan dikendalikan oleh seorang Pengacara Majlis (Emcee) supaya sesuatu majlis berjalan dengan lebih teratur, tertib dan eksklusif.


Emcee yang sangat profesional, berdedikasi dan berpengalaman luas dalam mengendalikan majlis perkahwinan mahupun majlis korporat. Kelembutan vokal, manis tutur bicaranya, serta intonasi suara yang boleh memukau pendengaran para tetamu yang hadir.


Caj pengangkutan dikenakan bagi jarak melebihi 25 km. Semua pakej mahupun promosi yang ditawarkan adalah tertakluk kepada terma dan syarat yang telah ditetapkan.


"Majlis Anda Keutamaan Kami"


Emcee Adam 01162099363


Emcee Kahwin Terlajak Laris

✅ Pengacara Majlis Pilihan Ramai


Profesional | Berkualiti | Mantap | Versatile


http://www.emceekahwin.com


https://wa.me/601162099363


#emcee #weddingemcee #persandingan #akadnikah #butikpengantin  #pengacaramajlis #wedding #weddingplanner #pakejperkahwinan #emceemalaysia #pengantinbaru #pengantin #weddingday #emceekahwin #emceesofmalaysia #majlisresepsi #karaokekahwin #deejaykahwin #weddingdress #weddingday #weddinghall

Catat Ulasan

0 Ulasan

PROMISI 2024

PROMOSI EMCEE KAHWIN