Ad Code

RUANGAN UNTUK DISEWA - 01162099363

EMCEE KAHWIN - PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN - WEDDING EMCEEMasih tercari-cari Pengacara Majlis (Emcee) bagi Majlis Perkahwinan yang akan diadakan oleh pihak anda? 


Jika ya, maka anda berada di tempat yang betul ketika ini. Pastikan anda memilih Emcee yang tepat dan berpengalaman, supaya beliau mampu menjadikan majlis anda sangat bermakna dan sentiasa diingati.


Emcee yang professional, versatile & mempunyai lontaran suara yang sangat lunak & sedap di pendengaran. Emcee yang boleh mengendalikan majlis secara formal atau non-formal, juga secara santai dan versatile. 
Berpengalaman luas dalam bidang pengacaraan terutama majlis perkahwinan, dan juga acara korporat seperti makan malam dan pelancaran produk dengan lebih 10 tahun pengalaman.


Teks skrip emcee akan disediakan mengikut tema majlis dan kesesuaian perjalanan aturcara majlis.  Turut disediakan khidmat bacaan doa dan sesi rehersal.


Hubungi kami melalui whatsapp untuk pertanyaan pakej, kelapangan tarikh dan membuat tempahan.


Emcee Adam 011-6209 9363 


✅ Emcee Kahwin Terlajak Laris

✅ Pengacara Majlis Pilihan Ramai

✅ Bilingual Wedding Emcee

✅ Emcee Kahwin Dwi-Bahasa


Profesional | Berkualiti | Mantap | Versatile


Semua pakej dan promosi yang ditawarkan adalah tertakluk kepada terma dan syarat yang ditetapkan.


Katalog :

https://wa.me/c/601162099363


Website :

http://www.emceekahwin.com


Tiktok :

https://www.tiktok.com/@emceekahwindotcom


#emceeofmalaysia #pengacaramajlis #eventplanner #weddingplanner #majlisperkahwinan #professionalemcee #walimatulurus #majlispernikahan #malaywedding #galeriperkahwinan #pesonapengantin #pengantinbaru #emceekahwin #emceemalaysia #weddingemcee #weddingvenue #weddinghall #grandwedding #majlisresepsi #weddingcoordinator  #weddingday  #bilingualemcee #emceedwibahasa #terlajaklaris #perkahwinanmelayu #majlisresepsi #resepsiCatat Ulasan

0 Ulasan

PROMISI 2024

PROMOSI EMCEE KAHWIN