Ad Code

RUANGAN UNTUK DISEWA - 01162099363

PAKEJ LENGKAP PENGACARA MAJLIS (EMCEE) DAN SEWAAN PA SYSTEM UNTUK MAJLIS PERKAHWINANPAKEJ LENGKAP PENGACARA MAJLIS (EMCEE) DAN SEWAAN PA SYSTEM UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN


πŸ†™ Kadar Caj RM1500


✅ 1 x Pengacara Majlis (Bahasa Melayu)

✅ 2 x Behringer Speaker (800 Watt) & Stand

✅ 2 x Wireless Mic & Stand

✅ 1 x Behringer Mixer

✅ 1 x Laptop (Music from Spotiy)

✅ 1 x Krew Teknikal
Pakej di atas adalah Pakej Eksklusif Emcee & Sewaan PA System paling berpatutan dan sesuai untuk majlis perkahwinan yang diadakan di hotel atau wedding hall yang tidak dilengkapi dengan kemudahan PA System atau pengantin tidak menyewa kemudahan PA System di lokasi tersebut.


Team kami akan sampai 90 minit sebelum majlis untuk setup dan sound check. Lazimnya pakej perlu dipertimbangkan jika perlu melalui loading bay, dan pihak kami akn mengambil masa yang lama untuk membuat pemasangan peralatan kami.


Pakej ini juga sangat bersesuaian  bagi mereka yang mahukan sesuatu majlis perkahwinan dikendalikan oleh seorang Pengacara Majlis (Emcee) supaya sesuatu majlis berjalan dengan lebih teratur, tertib, eksklusif dan meriah. Emcee akan dibantu oleh seorang krew untuk memainkan lagu.


☑️ Emcee juga boleh membacakan doa dan mengalunkan selawat.


Semua pakej dan promosi yang ditawarkan adalah tertakluk kepada terma dan syarat.


Sila hubungi kami untuk info selanjutnya. Call atau whatsapp ke 01162099363.


"Emcee Kahwin - Majlis Anda Keutamaan Kami"

Semua pakej dan promosi yang ditawarkan melalui laman web dan platform media sosial adalah tertakluk kepada terma dan syarat ditetapkan.


Emcee Adam 01162099363


πŸ“Œ Emcee Kahwin Terlajak Laris

πŸ“Œ Pengacara Majlis Perkahwinan Pilihan Ramai

πŸ“ŒBilingual Wedding Emcee 

πŸ“Œ Emcee Kahwin Dwi-Bahasa


πŸ†™ Profesional | Berkualiti | Mantap | Versatile


https://wa.me/601162099363


#emcee #weddingemcee #persandingan #akadnikah #butikpengantin  #pengacaramajlis #wedding #weddingplanner #pakejperkahwinan #emceemalaysia #pengantinbaru #pengantin #weddingday #emceekahwin #emceesofmalaysia #majlisresepsi #karaokekahwin #deejaykahwin #weddingdress  #weddinginspiration  #perkahwinan #resepsi #pantunmelayu #pantun #pasystemkaraoke #karaoke #professionalemcee #bilingualemcee #sewapasystem #pasystemrental

Catat Ulasan

0 Ulasan

PROMISI 2024

PROMOSI EMCEE KAHWIN