Ad Code

RUANGAN UNTUK DISEWA - 01162099363

Emcee Kahwin Terlajak Laris Pilihan RamaiMasih tercari-cari Pengacara Majlis bagi Majlis Perkahwinan anda?
 


Ya, anda berada di tempat yang betul ketika ini. Pastikan anda memilih Emcee yang tepat supaya ia mampu menjadikan majlis anda sangat bermakna dan sentiasa diingati.


Emcee yang professional, versatile & mempunyai lontaran suara yang sangat lunak & sedap di pendengaran. Emcee yang boleh mengendalikan majlis secara formal atau non-formal. Berpengalaman luas dalam bidang pengacaraan terutama majlis perkahwinan, makan malam dan pelancaran produk dengan lebih 10 tahun pengalaman.


Teks skrip emcee akan disediakan berdasarkan aturcara yang disediakan oleh pihak pelanggan / tuan rumah. Jika tidak aturcara spesifik, teks Emcee akan disediakan berdasarkan aturcara standard yang lazim bagi majlis perkahwinan. 


Sekiranya konsepnya tradisional, maka elemen penggunaan pantun melayu pastinya menjadi kekuatan teks skrip emcee yang digunakan. Dan jika temanya moden, penggunaan kata-kata yang puitis juga akan memberikan suasana yang romantis dalam majlis yang diadakan. 


Bacaan doa dan selawat juga disediakan.


Emcee Adam 01162099363

Emcee Kahwin Terlajak Laris

Pengacara Majlis Perkahwinan Pilihan Ramai


Profesional | Berkualiti | Mantap | Versatile


https://wa.me/601162099363


Semua pakej dan promosi yang ditawarkan adalah tertakluk kepada terma dan syarat ditetapkan.
#emceeofmalaysia #pengacaramajlis #eventplanner #weddingplanner #majlisperkahwinan #professionalemcee #walimatulurus #majlispernikahan #malaywedding #galeriperkahwinan #pesonapengantin #pengantinbaru #emceekahwin #emceemalaysia #weddingemcee #weddinghall #weddingvenue #weddinghall #grandwedding #majlisresepsi #weddingcoordinator  #weddingday  #bilingualemcee #emceedwibahasa #terlajaklaris #perkahwinanmelayu #majlisresepsi #resepsi

Catat Ulasan

0 Ulasan

PROMISI 2024

PROMOSI EMCEE KAHWIN