Ad Code

RUANGAN UNTUK DISEWA - 01162099363

RAKAMAN VIDEO EMCEE KAHWIN PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN EMCEE MAJLIS AKAD NIKAH

Pakej Emcee Kahwin 

(Bahasa Melayu) 

01162099363


1 x Emcee BM RM500 (3 Jam)
- Majlis Pertunangan / Akad Nikah / Sanding

1 x Emcee BM RM700 (5 Jam)
- Majlis Akad Nikah / Sanding / Resepsi

1 x Emcee BM RM900 (7 Jam)
- Majlis Akad Nikah / Sanding / Resepsi

Antara kandungan pakej di atas adalah  satu orang Emcee yang profesional (Bahasa Melayu) yang juga boleh membacakan doa majlis. Skrip emcee disediakan berdasarkan aturcara ditetapkan dengan disulami kata-kata yang puitis dan pantun melayu.

Emcee Adam adalah Pengacara Majlis yang sangat profesional, berdedikasi dan berpengalaman luas dalam mengendalikan majlis perkahwinan mahupun majlis korporat. Kelunakan suara dan tutur bicaranya, begitu menarik di pendengaran para tetamu yang hadir.

Pakej yang disediakan ini adalah pakej Emcee dengan kadar harga berdasarkan tempoh yang yang dinyatakan. Pakej ini sesuai jika sesuatu tempat telah ada kemudahan PA System. Lazimnya di hotel, event space atau grand wedding hall.

Pakej ini juga sesuai bagi mereka yang mahukan sesuatu majlis perkahwinan dikendalikan oleh seorang Pengacara Majlis (Emcee) supaya sesuatu majlis berjalan dengan lebih teratur, tertib dan eksklusif.

Semua pakej mahupun promosi yang ditawarkan adalah tertakluk kepada terma dan syarat yang telah ditetapkan.

Sila hubungi kami untuk info selanjutnya. Call atau whatsapp ke 01162099363.


https://wa.me/601162099363

#majlisperkahwinan #majlisresepsi
#emcee #weddingemcee #persandingan #akadnikah #butikpengantin  #pengacaramajlis #weddingplanner #pakejperkahwinan #emceemalaysia #pengantinbaru #pengantin #weddingday #emceekahwin #emceesofmalaysia #karaokekahwin #deejaykahwin #weddingday #weddinginspiration  #perkahwinan #resepsi #pantunmelayu #professionalemcee #bilingualemcee #weddingplanner #perkahwinanmelayu #suaralunak #suaramerdu

Catat Ulasan

0 Ulasan

PROMISI 2024

PROMOSI EMCEE KAHWIN