Ad Code

RUANGAN UNTUK DISEWA - 01162099363

PAKEJ EMCEE KAHWIN (PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN)


PAKEJ EMCEE KAHWIN (PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN)

Emcee - Bahasa Melayu
- 1 x Emcee BM RM700 (3 Jam)
- 1 x Emcee BM RM850 (5 Jam)
- 1 x Emcee BM RM100 (7 Jam)

Antara kandungan pakej di atas adalah  satu orang Emcee yang profesional (Bahasa Melayu) yang juga boleh membacakan doa majlis. Skrip emcee disediakan berdasarkan aturcara ditetapkan dengan disulami kata-kata yang puitis dan pantun melayu.

Pakej berharga RM700 ke atas disediakan dengan FOC 1 kali sesi rehersal / face to face discussion. Walaupun begitu sesi perbincangan boleh diadakan menerusi whatsapp atau boleh juga diadakan secara online meeting (jika lokasi majlis tidak menyediakan ruang / slot untuk rehersal).

Pakej ini adalah pakej Emcee dengan kadar harga berdasarkan tempoh yang yang dinyatakan dan sesuai jika sesuatu tempat telah ada kemudahan PA System. Lazimnya di hotel, event space atau wedding hall. Pakej ini telah dinyatakan tempoh masa yang ditetapkan.

Pakej ini juga sesuai bagi mereka yang mahukan sesuatu majlis perkahwinan dikendalikan oleh seorang Pengacara Majlis (Emcee) supaya sesuatu majlis berjalan dengan lebih teratur, tertib dan eksklusif.

Secara asasnya tidak ada caj pengangkutan yang dikenakan jika lokasi majlis dalam jarak 20km dari lokasi kami.

Semua pakej mahupun promosi yang ditawarkan adalah tertakluk kepada terma dan syarat yang telah ditetapkan.

Sila hubungi kami untuk info selanjutnya. Call atau whatsapp ke 01162099363.

https://wa.me/601162099363
#emcee #weddingemcee #persandingan #akadnikah #butikpengantin  #pengacaramajlis #wedding #weddingplanner #pakejperkahwinan #emceemalaysia #pengantinbaru #pengantin #weddingday #emceekahwin #emceesofmalaysia #majlisresepsi #karaokekahwin #deejaykahwin #weddingdress #weddingday #weddinginspiration  #perkahwinan #resepsi #pantunmelayu #pantun #pantuncinta #puisicinta #professionalemcee #bilingualemcee #weddingplanner

Catat Ulasan

0 Ulasan

PROMISI 2024

PROMOSI EMCEE KAHWIN