Ad Code

RUANGAN UNTUK DISEWA - 01162099363

Tempahan Pengacara Majlis Perkahwinan Emcee Kahwin 01162099363PAKEJ EMCEE KAHWIN - PENGACARA MAJLIS PERKAHWINAN (PAKEJ TAHUN 2024)

Emcee - Pengacara Majlis (Bahasa Melayu)

✅ 1 x Emcee BM RM700
Maksimum 3 Jam Coverage
Majlis Akad Nikah / Resepsi Pernikahan
Termasuk 1 x Sesi Rehersal (1 Jam 30 Minit)

✅ 1 x Emcee BM RM850
Maksimum 5 Jam Coverage
Majlis Resepsi Persandingan
Termasuk 1 x Sesi Rehersal (1 Jam 30 Minit)

✅ 1 x Emcee BM RM1000
Maksimum 7 Jam Coverage (Majlis Berlangsung Serentak)
Majlis Akad Nikah & Resepsi Persandingan
Termasuk 1 x Sesi Rehersal (1 Jam 30 Minit)

Sesi Rehersal boleh diadakan antara hari rabu, khamis atau jumaat sahaja. Ini kerana pada hari sabtu dan ahad adalah hari yang agak sibuk dengan majlis dan event. Sila pastikan tarikh rehersal diberikan lebih awal bagi mengelakkan pertindihan dengan acara atau majlis yang lain.

Pakej di atas secara lazimnya meliputi satu orang Emcee yang profesional (Bahasa Melayu) yang juga boleh membacakan doa majlis dan mengalunkan bacaan selawat. Skrip emcee disediakan berdasarkan aturcara ditetapkan dengan disulami kata-kata yang puitis dan pantun melayu. Kami juga boleh membantu menyediakan standard aturcara yang lazimnya digunakan jika diperlukan oleh pengantin atau keluarga.

Emcee yang sangat profesional, berdedikasi dan berpengalaman luas dalam mengendalikan majlis perkahwinan mahupun majlis korporat. Kelembutan vokal, manis tutur bicaranya, serta intonasi suara yang boleh memukau pendengaran para tetamu yang hadir.

Pakej ini juga sesuai bagi mereka yang mahukan sesuatu majlis perkahwinan dikendalikan oleh seorang Pengacara Majlis (Emcee) supaya sesuatu majlis berjalan dengan lebih teratur, tertib dan eksklusif.

Semua pakej mahupun promosi yang ditawarkan adalah tertakluk kepada terma dan syarat yang telah ditetapkan.

"Emcee Kahwin - Majlis Anda Keutamaan Kami"

Emcee Adam 01162099363

✅ Emcee Kahwin Terlajak Laris
✅ Pengacara Majlis Perkahwinan Pilihan Ramai
✅ Bilingual Wedding Emcee
✅ Emcee Kahwin Dwi-Bahasa

Profesional | Berkualiti | Mantap | Versatile


#emcee #weddingemcee #persandingan #akadnikah #butikpengantin #pengacaramajlis #wedding #weddingplanner #pakejperkahwinan #emceemalaysia #pengantinbaru #pengantin #weddingday #emceekahwin #emceesofmalaysia #majlisresepsi #karaokekahwin #deejaykahwin #weddingdress #weddingday #weddinginspiration #perkahwinan #resepsi #pantunmelayu #pantun #pantuncinta #puisicinta #professionalemcee #bilingualemcee #weddingplanner

Catat Ulasan

0 Ulasan

PROMISI 2024

PROMOSI EMCEE KAHWIN