Ad Code

RUANGAN UNTUK DISEWA - 01162099363

EMCEE @ HOST BAGI SEBARANG MAJLIS & ACARA KORPORAT / SWASTA / AGENSI KERAJAAN / NGO
Emcee @ Host Bagi Sebarang Majlis & Acara Korporat / Swasta / Agensi Kerajaan / NGO

Majlis Perasmian 
Majlie Pelancaran Produk 
Majlis Pembukaan Cawangan Baharu
Majlis Makan Malam
Majlis Apresiasi & Penghargaan
Majlis Perpisahan & Persaraan
Majlis Graduasi & Konvokesyen

Dan pelbagai majlis lagi.....


 


Adakah anda salah seorang pengurus acara atau juga organizer yang sedang mencari Emcee @ Host bagi majlis yang akan anda sedang rancang dan akan laksanakan?

Perkenalkan saya Emcee Adam - Pengacara Majlis Profesional sepenuh masa yang berpengalaman dalam bidang pengacaraan selama lebih 10 tahun. 

Kadar harga bergantung kepada tempoh masa servis ini diperlukan dengan coverage minimum 3 jam sehingga maksimum 7  jam untuk 1 hari event.


 Sekiranya anda berminat menggunakan perkhidmatan Emcee & Host yang saya tawarkan, boleh hubungi saya menerusi talian 011-62099363 untuk pertanyaan tarikh dan kekosongan slot kami.

Turut disediakan adalah sewaan Pa System dan Karaoke serta Deejay.

Kawasan liputan adalah sekitar Kuala Lumpur, Putrajaya, Selangor, Negeri Sembilan, Melaka, Perak dan Pahang. Caj pengangkutan akan dikenakan mengikut kepada jarak perjalanan.

Hubungi segera untuk membuat tempahan.


Emcee Adam 01162099363
Emcee Terlajak Laris
Pengacara Pilihan Ramai

Profesional | Berkualiti | Mantap | Versatile


#emceeofmalaysia #pengacaramajlis #eventplanner #weddingplanner #majlisperkahwinan #professionalemcee #productlaunching #majlispernikahan #malaywedding #galeriperkahwinan #pesonapengantin #pengantinbaru #emceekahwin #emceemalaysia #weddingemcee #grandopening #annualdinner #majlisresepsi #konvokesyen #weddingday  #bilingualemcee #emceedwibahasa #terlajaklaris #majlisresepsi #resepsi 

Catat Ulasan

0 Ulasan

PROMISI 2024

PROMOSI EMCEE KAHWIN