YOUTUBEPROMOSI 2023


TULISAN BLOG/ ARTIKEL PILIHAN

SUARA ABAM EMCEE DALAM MAJLIS PERKAHWINAN

EMCEE MAJLIS PERKAHWINAN
EMCEE MAJLIS AKAD NIKAH
EMCEE MAJLIS PERTUNANGAN
EMCEE MAJLIS RESEPSI
EMCEE MAJLIS PERSANDINGAN
EMCEE VERSATILE, FORMAL DAN SANTAI
011-62099363   011-62099363

Assalamualaikum. Semoga tuan/puan dalam naungan rahmat Allah swt dan dimurahkan rezeki yang bearakah.

Kami menawarkan perkhidmatan sewaan pa system, karaoke dan emcee untuk sebarang majlis, terutama Majlis Perkahwinan. Kami juga menerima tempahan daripada individu, sektor awam, sektor korporat mahupun NGO untuk majlis annual dinner, sukaneka dan hari keluarga.

Teks Emcee akan disediakan berdasarkan aturcara majlis dan diberikan kepada pelanggan dua hari sebelum majlis untuk semakan. Sekiranya ada keperluan membuat raptai, caj tambahan akan dikenakan untuk sesi raptai tersebut. Namun begitu, raptai tidak digalakkan jika hanya majlis perkahwinan atau majlis yang tidak mempunyai protokol tertentu.

Kami turut menerima tempahan untuk majlis/ program/ acara/ festival/ pameran untuk jangkamasa panjang dengan tawaran kadar caj yang menarik dan berpatutan.

Perkhidmatan ini ditawarkan di :
i. Kuala Lumpur
ii. Selangor
iii. Putrajaya
iv. Negeri Sembilan
v. Melaka

Hubungi kami untuk butiran selanjutnya. Atau boleh juga kunjungi laman media sosial kami untuk info selanjutnya. Whatsapp 01162099363 untuk pertanyaan pakej dan tempahan.

#dj #bajutunang #bajunikah #igmalaysia #tunang #malaywedding #malayweddingguide #selangor #ampang #pelamin #bangi #pasystemkaraoke #pasystemmurah #djkahwin #deejaykahwin #pasystemkahwin #perkahwinan #perkahwinanmalaysia #majlisperkahwinan #majlisresepsi #pasystemampang #pasystemkajang #pasystemselangor #pasystembangi #pasystemputrajaya #emceekahwin #emceemajlisperkahwinan #sewaanpasystem #sewaankaraoke #sewapasystem #sewakaraoke


Untuk tempahan dan pertanyaan tarikh, sila hubungi kami menerusi whatsapp 011-62099363:

https://wa.me/message/JK3EGAXDMQBYB1

 

Untuk tempahan dan pertanyaan tarikh, sila hubungi kami menerusi whatsapp 011-62099363:

https://wa.me/message/JK3EGAXDMQBYB1Tiada ulasan:

Catat Ulasan