Ahad, Januari 03, 2021

SUARA ABAM EMCEE DALAM MAJLIS PERKAHWINAN


EMCEE MAJLIS PERKAHWINAN
EMCEE MAJLIS AKAD NIKAH
EMCEE MAJLIS PERTUNANGAN
EMCEE MAJLIS RESEPSI
EMCEE MAJLIS PERSANDINGAN
EMCEE VERSATILE, FORMAL DAN SANTAI
011-62099363   011-62099363

Assalamualaikum. Semoga tuan/puan dalam naungan rahmat Allah swt dan dimurahkan rezeki yang bearakah.

Kami menawarkan perkhidmatan sewaan pa system, karaoke dan emcee untuk sebarang majlis, terutama Majlis Perkahwinan. Kami juga menerima tempahan daripada individu, sektor awam, sektor korporat mahupun NGO untuk majlis annual dinner, sukaneka dan hari keluarga.

Teks Emcee akan disediakan berdasarkan aturcara majlis dan diberikan kepada pelanggan dua hari sebelum majlis untuk semakan. Sekiranya ada keperluan membuat raptai, caj tambahan akan dikenakan untuk sesi raptai tersebut. Namun begitu, raptai tidak digalakkan jika hanya majlis perkahwinan atau majlis yang tidak mempunyai protokol tertentu.

Kami turut menerima tempahan untuk majlis/ program/ acara/ festival/ pameran untuk jangkamasa panjang dengan tawaran kadar caj yang menarik dan berpatutan.

Perkhidmatan ini ditawarkan di :
i. Kuala Lumpur
ii. Selangor
iii. Putrajaya
iv. Negeri Sembilan
v. Melaka

Hubungi kami untuk butiran selanjutnya. Atau boleh juga kunjungi laman media sosial kami untuk info selanjutnya. Whatsapp 01162099363 untuk pertanyaan pakej dan tempahan.

#dj #bajutunang #bajunikah #igmalaysia #tunang #malaywedding #malayweddingguide #selangor #ampang #pelamin #bangi #pasystemkaraoke #pasystemmurah #djkahwin #deejaykahwin #pasystemkahwin #perkahwinan #perkahwinanmalaysia #majlisperkahwinan #majlisresepsi #pasystemampang #pasystemkajang #pasystemselangor #pasystembangi #pasystemputrajaya #emceekahwin #emceemajlisperkahwinan #sewaanpasystem #sewaankaraoke #sewapasystem #sewakaraoke

Whatsapp:
https://wasap.my/601162099363

 

0 Comments:

Catat Ulasan

FOLLOW KAMI

Instagram Facebook

Jumlah Pelawat

Intro

EMCEEKAHWIN.COM merupakan sebuah perniagaan 100% milik melayu muslim yang menjalankan perniagaan perkhidmatan emcee (pengacara majlis), sewaan pa system dan karaoke untuk sebarang majlis, acara dan program. Kami boleh menyediakan sewaan peralatan untuk small dan medium event dengan kapasiti pengunjung atau tetamu antara 50pax hingga 1000pax dalam satu-satu masa.

Youtube

RAKAMAN SUARA DEEJAY/EMCEE KAMI SEMASA MENJALANKAN TUGAS DI MAJLIS PERKAHWINAN

Kerap Dibaca

Copyright © EMCEEKAHWIN.COM | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com