Ad Code

RUANGAN UNTUK DISEWA - 01162099363

EMCEE HOST DEEJAY PA SYSTEM KARAOKE FESTIVAL RAYA OPEB HOUSE JAMUAN RAYA IFTAR RAMADAN MAJLIS BERBUKA PUASAEmcee & Host Bagi Sebarang Majlis & AcaraK orporat / Swasta / Agensi Kerajaan / NGO / Orang-Perseorangan


Adakah anda salah seorang pengurus acara atau organizer yang sedang mencari Emcee / Host bagi majlis yang akan anda sedang rancang dan akan laksanakan?


Atau anda atau ahli keluarga anda akan meraikan hari yang paling bermakna dan berbahagia, dan sedang mencari Emcee untuk mengendalikan majlis tersebut?


Perkenalkan saya Emcee Adam - Pengacara Majlis Profesional sepenuh masa yang berpengalaman dalam bidang pengacaraan selama lebih 10 tahun. 


✅Majlis Makan Malam 

✅Majlis Perasmian 

✅Majlie Pelancaran Produk 

✅Majlis Pembukaan Cawangan Baharu

✅Majlis Apresiasi & Penghargaan

✅Majlis Perpisahan & Persaraan

✅Majlis Graduasi & Konvokesyen


Dan pelbagai majlis lagi.....


Serta majlis yang menjadi keutamaan kami


✅Majlis Pertunangan

✅Majlis Pernikahan

✅Majlis Persandingan

✅Majlis Resepsi

✅Majlis Perkahwinan


Kadar harga akan bergantung kepada tempoh masa servis ini diperlukan dengan coverage minimum 3 jam sehingga maksimum 7  jam untuk 1 hari event. Jika majlis anda berlangsung selama 2 jam sahaja, sila maklumkan kepada kami untuk kita rundingkan harga yang bersesuaian.


Sekiranya anda berminat menggunakan perkhidmatan Emcee & Host yang saya tawarkan, boleh hubungi saya menerusi talian 011-62099363 untuk pertanyaan tarikh dan kekosongan slot kami.


Turut disediakan adalah SEWAAN PA SYSTEM KARAOKE dengan TAWARAN HARGA YANG CUKUP ISTIMEWA!!!!!!!


Emcee Adam 01162099363


✅Emcee Terlajak Laris

✅Pengacara Pilihan Ramai

✅Bilingual Emcee

✅Emcee Dwi-Bahasa


Profesional | Berkualiti | Mantap | Versatile


Semua pakej dan promosi yang ditawarkan adalah tertakluk kepada terma dan syarat ditetapkan.


#emceeofmalaysia #pengacaramajlis #eventplanner #weddingplanner #majlisperkahwinan #professionalemcee #productlaunching #majlispernikahan #malaywedding #galeriperkahwinan #pesonapengantin #pengantinbaru #emceekahwin #emceemalaysia #weddingemcee #grandopening #annualdinner #majlisresepsi #konvokesyen #weddingday  #bilingualemcee #emceedwibahasa #terlajaklaris #majlisresepsi #resepsi

Catat Ulasan

0 Ulasan

PROMISI 2024