Rabu, Januari 06, 2021

SEDIKIT PESANAN BUAT BAKAL PENGANTIN. JANGAN BAZIRKAN MASA KAMI.

SEDIKIT PESANAN BUAT BAKAL PENGANTIN. JANGAN BAZIRKAN MASA KAMI.JANGAN KERANA SIKAP SESETENGAH PELANGGAN YANG SEBEGINI MEMBUATKAN KAMI HILANG RASA HORMAT


Pesanan ikhlas buat bakal pengantin, tolong jangan membazir masa chat dengan kami. Jika nak survey, maka survey saja. Jika dah siap minta butiran akaun untuk bayar deposit, maka boleh buat online transfer.


Zaman dah canggih. Dulu susah, nak buat tempahan kena jumpa dan deal banyak kali. Now dah ada whatsapp, emel, page fb, ig dan website lagi, semua medium komunikasi disediakan.


Kami faham konsep rezeki. Jika survey tak jadi, tidak ada apa². Tapi bila kerap chat, siap tanya itu ini, beriya-iya nak jumpa, nombor akaun untuk tempahan dah diberikan, last sekali tidak jadi.


Anda nak meraikan majlis perkahwinan, jadilah janganlah sampai anda menyusahkan orang lain.


Kalau takut sebab scammer ke apa. Senang saja, masuk laman web PDRM untuk detect nombor telefon atau no akaun scammer.


Kalau ada ahli keluarga yang carikan pakej untuk anda, jangan pula sampai beriya-iya nak buat tempahan. Akaun yang diberikan tu bukan suka-suka diberikan.


Apa pun terima kasih kerana membazirkan masa kami.


Sebarang seburharga terbatal dengan sendirinya jika telah tamat tempoh atau jika bakal pelanggan sendiri tidak jadi/membatalkannya.


Selamat pengantin baru.

0 Comments:

Catat Ulasan

FOLLOW KAMI

Instagram Facebook

Jumlah Pelawat

Intro

EMCEEKAHWIN.COM merupakan sebuah perniagaan 100% milik melayu muslim yang menjalankan perniagaan perkhidmatan emcee (pengacara majlis), sewaan pa system dan karaoke untuk sebarang majlis, acara dan program. Kami boleh menyediakan sewaan peralatan untuk small dan medium event dengan kapasiti pengunjung atau tetamu antara 50pax hingga 1000pax dalam satu-satu masa.

Youtube

RAKAMAN SUARA DEEJAY/EMCEE KAMI SEMASA MENJALANKAN TUGAS DI MAJLIS PERKAHWINAN

Kerap Dibaca

Copyright © EMCEEKAHWIN.COM | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com