Isnin, Disember 21, 2020

EMCEE KAHWIN TIPTOP SERVIS TERBAIK DJ KAHWINMajlis sosial dah dibenarkan. Means dah boleh buat kenduri kahwin. Alhamdulillah.


Kepada semua yang nak buat kenduri kahwin, majlis resepsi atau akad nikah, untuk diri sendiri atau ahli keluarga ke, boleh roger abam. Insyaallah servis tiptop daripada abam.


Jika dewan/ wedding hall dah ada pa system, lagilah mudah. Anda hanya perlukan deejay saja. Atau nak lagi proper ambillah emcee. Supaya majlis berjalan dengan teratur dan lancar.


Boleh whatsapp

https://wasap.my/601162099363


Ada kelapangan jemputlah follow Insta http://www.instagram.com/emceekahwin


Harga boleh dirunding. Dan paling penting, abam tak pernah mengenakan caj pengangkutan jika majlis di sekitar Kuala Lumpur, Putrajaya dan kawasan dalam Selangor yang berdekatan.


Abam terima tempahan untuk Mini Event, Mini Carnival, Hari Keluarga, Sukaneka, Annual Dinner. Orang kata  Asal Bayar On (ABON). 


Ok bye!


#professionalemcee #walimatulurus #majlispernikahan  #launchingevent #malaywedding #dinner #sportsday #grandopening #host #majlisresepsi #emcee #majlisperasmian #pasystemrental #majlisrasmi #butikperkahwinan #bajupengantin #busanaperkahwinan #galeriperkahwinan #hantaran #hantaranperkahwinan #doorgiftmurah #pasystemmurah# pasystemkaraoke# pasystem #deejaykahwin

0 Comments:

Catat Ulasan

FOLLOW KAMI

Instagram Facebook

Jumlah Pelawat

Intro

EMCEEKAHWIN.COM merupakan sebuah perniagaan 100% milik melayu muslim yang menjalankan perniagaan perkhidmatan emcee (pengacara majlis), sewaan pa system dan karaoke untuk sebarang majlis, acara dan program. Kami boleh menyediakan sewaan peralatan untuk small dan medium event dengan kapasiti pengunjung atau tetamu antara 50pax hingga 1000pax dalam satu-satu masa.

Youtube

RAKAMAN SUARA DEEJAY/EMCEE KAMI SEMASA MENJALANKAN TUGAS DI MAJLIS PERKAHWINAN

Kerap Dibaca

Copyright © EMCEEKAHWIN.COM | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com