PROMOSI TEMPAHAN SEWAAN PA SYSTEM KARAOKE DEEJAY SEMPENA PROMO PKPB


HARGA PAKEJ TAHUN 2022 YANG TERKINI

Untuk tempahan dan pertanyaan tarikh, sila hubungi kami menerusi whatsapp 011-62099363:

https://wa.me/message/JK3EGAXDMQBYB1

Berikut adalah kadar harga baru pakej yang disediakan oleh pihak kami. Harga masih boleh dirunding terutama jika mengambil pakej untuk majlis resepsi bersanding dan bertandang (2 event).


1. Emcee - Pengacara Majlis Sahaja RM4502. Sewaan Peralatan Asas PA System Sahaja RM450
1 unit Power Mixer (build-in Amp - 400Watt)
2 unit Mic (wired) & stand
2 unit speaker & stand (250Watt)
1 orang Crew

3. Sewaan Peralatan PA System & Announcer (Dj) RM650
1 Power Mixer (build-in Amp - 400Watt)
2 unit Mic (wired) & stand
2 unit speaker & stand (250Watt)
1 unit smartphone (lagu-lagu dimainkan menggunakan aplikasi Spotify)
1 orang Announcer (DJ)
1 orang Crew4. Sewaan PA System + Karaoke & Announcer (Dj) RM800
1 unit Power Mixer (build-in Amp - 400Watt)
2 unit Mic (wired) & stand
2 unit speaker & stand (250Watt)
2 unit monitor speaker (untuk karaoke - 100Watt)
1 unit external screen monitor (untuk karaoke)
1 unit laptop
1 orang Announcer (DJ)
1 orang Crew
Keterangan Pakej:

A. Pakej No 1 hanya untuk perkhidmatan Emcee (Pengacara Majlis). Sesuai majlis di hotel atau dalam dewan perkahwinan yang telah ada pa system. Pihak pelanggan harus memastikan dengan pihak dewan ada krew yang menjaga pa system tersebut. Jika tidak ada, sila berbincang dengan kami tentang keperluan menambah seorang krew.

B. Harga caj emcee yang dinyatakan hanya untuk majlis sahjaa dan tidak termasuk raptai. Bagi pelanggan yang ingin mengadakan sesi raptai, caj tambahan akan dikenakan dan ianya tertakluk kelapangan jadual kami.

C. Pakej No 2 hanya untuk sewaan peralatan asas pa system sahaja. Krew teknikal ada disesiakan sepanjang majlis untuk tujuan memasang dan menjaga peralatan disediakan. Laptop dan Emcee/ Dj/ Annoucer tidak disediakan untuk pakej ini.

D. Pakej No 3 & 4 adalah pakej yang paling kerap disewa oleh pelanggan. Pakej ini telah disediakan keperluan asas pa system untuk sesebuah majlis perkahwinan. Laptop dan Dj/Announcer telah tersedia ada dalam pakej ini.

E. Pakej sewaan peralatan pa system ini juga tidak ada sesi raptai. Ini kerana kami tidak membuat pemasangan sehari awal hanya semata-mata untuk sesi raptai. Jika pelanggan ingin juga mengadakan sesi raptai, maka pelanggan perlu membuat tempahan untuk pakej yang sama bagi sesi raptai dan ianya tertakluk kepada kelapangan jadual kami juga.

F. Pemasangan peralatan pa system hanya akan dibuat 90 minit sebelum majlis berlangsung. Manakala peralatan akan dikemas terus sebaik waktu tempahan tamat. Kami tidak sesekali akan meninggalkan peralatan pa system kami di lokasi majlis.

G. Tempoh perkhidmatan dan sewaan adalah mengikut waktu standard majlis perkahwinan yang lazimnya diadakan antara 3 jam hingga 5 jam sahaja. Contoh waktu standard majlis perkahwinan adalah 10.00 pagi - 1.00 petang (Nikah tanpa sanding), 11.00 pagi hingga 4.00 petang (Sanding Siang), dan 8.00 malam hingga 11.00 malam (Malam Berinai/ Sanding Malam).

H. Jika ada keperluan untuk menggunakan perkhidmatan emcee atau sewaan peralatan pa system melebihi tempoh 5 jam, caj tambahan akan dikenakan dan ianya bergantung sepenuhnya kepada kelapangan jadual kami juga.

I. Kami menggunakan aplikasi Spotify untuk memainkan lagu-lagu dalam sesuatu majlis. Hanya untuk aktiviti berkaraoke sahaja akan menggunakan laptop.

Sekiranya memerlukan perkhidmatan atau peralatan tambahan boleh rujuk harga di bawah (add-on sahaja):


Aktiviti Karaoke RM200 (dengan tambahan beberapa peralatan untuk aktiviti berkaraoke termasuk laptop)

1 unit speaker dan stand RM150

2 unit Mic (wireless) RM200

2 unit Mic (wired) RM150

1 orang announcer (DJ) RM350

1 orang krew (crew) RM150


PERHATIAN:

PERKHIDMATAN DAN SEWAAN PERALATAN YANG DISEDIAKAN OLEH PIHAK KAMI ADALAH UNTUK SEKITAR PUTRAJAYA, KUALA LUMPUR DAN KAWASAN DALAM SELANGOR YANG BERDEKATAN SAHAJA. TIDAK ADA CAJ PENGANGKUTAN BAGI KAWASNA TERSEBUT.

BAGI DI LUAR KAWASAN, KAMI AKAN MENGENAKAN CAJ PENGANGKUTAN/ PENGINAPAN (BERGANTUNG KEPADA JARAK PERJALANAN KE LOLASI MAJLIS).

TEMPAHAN ADALAH TERTAKLUK SEPENUHNYA KEPADA TERMA DAN SYARAT YANG DISEDIAKAN. SILA BACA DAN FAHAMI KANDUNGAN TERMA DAN SYARAT TERSEBUT SEBELUM MEMBUAT TEMPAHAN.

ANDA ADALAH DIANGGAP TELAH BERSETUJU DENGAN TERMA DAN SYARAT YANG DINYATAKAN SEBAIK MEMBUAT BAYARAN TEMPAHAN.

Untuk tempahan dan pertanyaan tarikh, sila hubungi kami menerusi whatsapp:

https://wa.me/message/JK3EGAXDMQBYB1


Keperluan Menyediakan Meja & Tempat Berbumbung :

Sebagai pelanggan anda perlu menyediakan meja bersaiz 3x6 dan dua kerusi untuk kegunaan pihak kami. Dan kedudukan meja tersebut hendaklah berdekatan dengan punca elektrik (tidak lebih 15 meter).

Anda juga harus faham peralatan kami sangat sensitif dengan panas dan hujan, maka anda perlu memastikan tempat tersebut terlindung daripada panas dan hujan (bahasa mudahnya berbumbung).

Sila ke channel youtube untuk tengok video bagaimana setup untuk sesebuah majlis, kedudukan meja dan speaker.


Link Youtube:


Untuk tempahan dan pertanyaan tarikh, sila hubungi kami menerusi whatsapp:

https://wa.me/message/JK3EGAXDMQBYB1


Di bawah adalah antara video bagaimana setup peralatan pa system kami untuk sesebuah majlis. Ia akan memberi sedikit gambaran kepada kesesuaian pakej yang diambil dengan konsep majlis, keluasan tapak/dewan dan aturcara yang ditetapkan.
Untuk tempahan dan pertanyaan tarikh, sila hubungi kami menerusi whatsapp 011-62099363:

https://wa.me/message/JK3EGAXDMQBYB1

0 Ulasan